TV-MAINOS

HIKINAUHAISKU  / GUERILLATEMPAUS

Yhdessä yössä Karkkilaakson Kesäkisat valloittivat koko maan, sadat patsaat ympäri Suomea, yhteensä 27 kaupungissa, saivat päihinsä Bilareiden froteiset hikinauhat! Iskun suorittivat Facebook-faneistamme valitut 50 salaista agenttia. He kuvasit ja raportoivat suorituksensa, 216 patsaskuvaa Ylitorniosta Helsinkiin kuvat jaettiin heti iskun jälkeen Bilareiden Facebook-ryhmään. Kesäkisat oli julistettu avatuksi!

Hikinauhaisku ylitti uutiskynnyksen verkko- ja sanomalehdissä. Sissihenkinen tempaus herätti runsaasti huomiota kohderyhmässä. Kommentteja ja jakoja syntyi sadoittain, ja pian Bilareiden hikinauhaiskusta tuli yksi kesän halutuimpia asusteita! Huikea aloitus johti menestykselliseen kampanjaan: ennen kuin kesä oli ohi, Bilareiden myynti oli jo kaksinkertaistunut.

MEGASUPERHYPER -KARKKIHYLLYN TYHJENNYSISKU

Karkkilaakson kesäkisat huipentuivat järisyttävään finaaliin kauppojen karkkihyllyille! Kuusi Facebook-ryhmästä ja nettipelistä selvinnyttä finalistia kisasi Turun, Ylöjärven ja Vantaa Myyrmäen K-citymarkettien karkkihyllyillä, heillä oli 60 sekuntia aikaa kahmia kottikärryihinsä niin paljon karkkia kuin vain ehtivät.